Tom Ford Noir Extreme parfumovaná voda pánska 100 ml tester

109,00 €
S DPH
Množstvo
na sklade

Popis TOM FORD Noir Extreme< /span>
Zloženie

Charismatická a sofistikovaná vôňa muža s dvoma stránkami povahy.

Pre mužov, ktorý pozná svoje túžby a vie, čo mu prináša potešenie, je ako stvorená pánska parfumovaná voda Tom Ford Noir Extreme. Táto zvodná a charizmatická vôňa naplno vyjadruje, že jej nositeľ si svoju súkromnú vnútornú stránku užíva a vyhradzuje iba pre seba.

  • ambrová vôňa s drevitými tónmi

< strong>Zloženie vône
Úvodné bohaté tóny patria korenistému kardamómu a žiarivým citrusovým tónom mandarínkového oleja. Potom sa rozvonia kulfi, čo je akord inšpirovaný starobylým kráľovským lektvarom. Dotvára ho kvet pomaranča. Celá kompozícia stojí na základných tónoch zmyselnej ambry a elegantného santalového dreva.

Príbeh vône
Vôňa Tom Ford Noir Extreme nadväzuje na parfumovanú vodu Tom Ford Noir a predstavuje ju v jej extravagantnejším vyjadrení. Noir Extreme rozvíja myšlienku vonkajšej a vnútornej stránky muža, pričom jej zvodné aspekty posúva do extrému. Vznikla tak vôňa, ktorá odráža muža mimoriadne zmyselného, sofistikovaného a plného pulzujúcej sily.

„Noir Extreme zachytáva odvážnu, opulentnú stránku muža Noir. Pozná svoje túžby, svoje neresti a vie, čo mu prináša potešenie. Obľubuje si v pôžitkoch. Túto svoju súkromnú stránku si vyhradzuje pre seba, a to v jej maximálnom vyjadrení.“ – Tom Ford.

Srdce kulfi, rečík lentišek, kvet pomarančovníka, ruža, jazmín
Základ< /td> ambra, drevité tóny, vanilka, santalové drevo
Druh vône orientálna, drevitá
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead alebo Reset password