Tom Ford Métallique parfémovaná voda dámská 100 ml

Tom Ford Métallique parfumovaná voda dámska 100 ml

99,00 €
S DPH
Množstvo
na sklade

Popis TOM FORD Metallique span>
Zloženie

Odvážna vôňa kvetov v lesklom brnení – kovová Venuša medzi kvetmi.

Podlehnite vysoko návykovej vôni, tvrdohlavej a odvážnej. Presne taká je dámska parfumovaná voda Tom Ford Metallique. Jej kvetinová vonná kompozícia stelesňuje ženskosť – modernú, pulzujúcu av plnom kvete.

  • kvetinová aldehydová vôňa
  • spojenie zmyselných bielych kvetov a návykových aldehydov
  • luxusné kovový flakón

Zloženie vône
Ako prvá vás zaujme citrus bergamot so štipkou ružového korenia a olejom Orupur®. Samozrejme nechýbajú ani aldehydy – s veľmi ľahkým vyznením, ktoré vytvára dojem druhej kože. O chvíľu neskôr sa kovovo chladivý úvod stretne s bielymi kvetmi hlohu a otočníka. Základ vonnej kompozície stojí na hrejivých tónoch ambrette a peruánskom balzame, ktoré vytvára k chladivému úvodu kompozície pôsobivý kontrast. Vôňu po aplikácii na kožu netrite, aby sa vonná kompozícia správne rozvinula.

Príbeh vône
Vôňa Tom Ford Metallique odhaľuje krásu kovu, a to nielen svojou vonnou kompozíciou. Dokonale hladký flakón vo farbe striebra so zlatistým štítkom a viečkom skvele dotvára charakter tejto žiarivej ženskej vône.

="sc-1eu1dd2-10 exrgwA">Hlava ružové korenie, aldehydy, bergamot Srdce konvalinka , hloh, otočník Základ ambrette, vanilka, peruánsky balzam, santalové drevo Druh vôňa kvetinová, aldehydová

chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead alebo Reset password